Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 20. Oct 2017, 07:17

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 22. May 2016, 06:50 
Offline

Joined: 21. May 2016, 14:03
Posts: 3
Greetings,

I use "Advanced Iframe Pro" version 7.1.1 and I send the loggedin user ID to my PHP function with function.php?userid={userid}
The {userid} is replaced by the current ID from the loggedin user.

After the update from my previous version to the version 7.1.1 this replacement does not work.
Only I see the parameter function.php?userid={userid} and not e.g. function.php?userid=12

Can you help me?
Regards
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 22. May 2016, 22:20 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
Can it be that this happen when a user is not logged in?
Because in this case this placeholder is not replaced.

Just tested on 7.2 and the reploaces still works fine.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. May 2016, 20:13 
Offline

Joined: 21. May 2016, 14:03
Posts: 3
Quote:
Can it be that this happen when a user is not logged in?

The user is logged in.

Quote:
Just tested on 7.2 and the reploaces still works fine.

I have update to version 7.2, but now I have another problem.

The content from the iframe flash shortly on and then disappears.

The code in WordPress is:
Code:
[advanced_iframe securitykey="xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx" src="http://www.domain.com/demo.php?userid={userid}" id="durchgaenge" onload_scroll_top="true" width="100%"]

Regards
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. May 2016, 00:34 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
And what your other settings?

Please use the shortcode generator which shows all settings.

Best Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. May 2016, 11:47 
Offline

Joined: 21. May 2016, 14:03
Posts: 3
I found it.

If the parameter "Resize iframe to content width" of "Yes", he content from the iframe flash shorty and is then no longer visible.
Is the parameter "No" the content is showing.

And the {userid} problem is also solved with the version 7.2

Thank you!
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. May 2016, 15:07 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10497
You need to check if auto height is possible for you and also configured properly.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO