Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 11. Dec 2017, 11:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: 23. May 2015, 22:53 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
Hello, I just bought the pro version, i really like it! But i cannot get two shortcodes of iframes in one post.. The shortcodes are iframes from the same website, but of a different part of the website. I use different keycodes with different names.. Only one shortcode at a time works, not two at the same time.. pls help


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. May 2015, 13:35 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
See 2 post before: http://www.tinywebgallery.com/forum/advanced-iframe-support-f21/how-to-put-2-iframe-in-the-same-website-t3857.html

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. May 2015, 17:08 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
Ok this what i put in my post:

[advanced_iframe securitykey="da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709215 id="iframe1" src="http://www.zeewebcamscheveningen.nl" use_shortcode_attributes_only="true" src="https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_loop.cgi?area=n2_euro&dtg=2015052300&prod=wav&tau=024&set=All" width="1000" height="600" scrolling="no" marginwidth="600" marginheight="300" frameborder="100" transparency="false" id="advanced_iframe" show_part_of_iframe="true" show_part_of_iframe_x="246" show_part_of_iframe_y="135" show_part_of_iframe_width="572" show_part_of_iframe_height="440"]

[advanced_iframe securitykey="da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709215 id="iframe2" src="http://www.zeewebcamscheveningen2.nl" use_shortcode_attributes_only="true" src="https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_loop.cgi?area=n2_euro&dtg=2015052300&prod=wav&tau=024&set=All" width="1000" height="600" scrolling="no" marginwidth="600" marginheight="300" frameborder="100" transparency="false" id="advanced_iframe" show_part_of_iframe="true" show_part_of_iframe_x="482" show_part_of_iframe_y="66" show_part_of_iframe_width="369" show_part_of_iframe_height="23"]

fnmoc is the site which is iframed, zeewebcamscheveningen is my website

Both won't show in the post..

what am i doing wrong here?

pls help


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. May 2015, 20:44 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
there are a couple of things:

1. Have you readthis post: http://www.tinywebgallery.com/blog/iframe-do-not-mix-http-and-https?

2. Both iframe have the same id. This generatedin calid Javascript. id's need to be different.

3. You have 2 src attributes defined. Only one is valid.

4. the values for marginwidht and height are huge. You really meant this?

5. https://www.fnmoc.navy.mil/ has an invalid https certificate.

Where can I see the post?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. May 2015, 23:04 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
www.zeewebcamscheveningen.nl

the iframe shows the swell map of the northsea

i just put one iframe in the post until i figure out how too make two work at once


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. May 2015, 09:29 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
OK now i have this in my post:

[advanced_iframe securitykey="da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709215198" id="iframe2" use_shortcode_attributes_only="true" src="https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_loop.cgi?area=n2_euro&dtg=2015052300&prod=wav&tau=024&set=All" width="1000" height="600" scrolling="no" frameborder="100" transparency="false" id="advanced_iframe" show_part_of_iframe="true" show_part_of_iframe_x="245" show_part_of_iframe_y="160" show_part_of_iframe_width="500" show_part_of_iframe_height="331"]

[advanced_iframe securitykey="da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd8070921519" id="iframe1" use_shortcode_attributes_only="true" src="https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_loop.cgi?area=n2_euro&dtg=2015052300&prod=wav&tau=024&set=All" width="1000" height="600" scrolling="no" frameborder="100" transparency="false" id="advanced_iframe" show_part_of_iframe="true" show_part_of_iframe_x="481" show_part_of_iframe_y="66" show_part_of_iframe_width="359" show_part_of_iframe_height="21"]

One of these iframes shows on all browsers so i don't think 'things' 1 and 5 are a problem, i also changed the margin width and height so 'things' 4 is also resolved.

The id's are also different now, 'things' 2 also resolved.

That leaves 3, i just thru the src attributes out of the equation because i don't understand it, but that doesn't make it work i guess...
I only use iframe1 and iframe2, but only in de code implemented in my site, or do you also have to change something in the admin page?

pls enlighten


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. May 2015, 19:37 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
you still have the same id (id="advanced_iframe") for both. You should not specify attributes multiple times.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25. May 2015, 22:37 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
Ok now i have this:

[advanced_iframe securitykey="da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709215198889" id="z" use_shortcode_attributes_only="true" src="https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_loop.cgi?area=n2_euro&dtg=2015052400&prod=wav&tau=024&set=All" width="1000" height="600" scrolling="no" frameborder="100" transparency="false" id="z" show_part_of_iframe="true" show_part_of_iframe_x="245" show_part_of_iframe_y="161" show_part_of_iframe_width="500" show_part_of_iframe_height="330"]

[advanced_iframe securitykey="da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd807092151988899" id="A" use_shortcode_attributes_only="true" src="https://www.fnmoc.navy.mil/wxmap_cgi/cgi-bin/wxmap_loop.cgi?area=n2_euro&dtg=2015052400&prod=wav&tau=024&set=All" width="1000" height="600" scrolling="no" frameborder="100" transparency="false" id="A" show_part_of_iframe="true" show_part_of_iframe_x="480" show_part_of_iframe_y="66" show_part_of_iframe_width="376" show_part_of_iframe_height="23"]

Only second one appears...


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. May 2015, 11:12 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
you still have the id 2 times. But now they are different so this should work.
Where are the frame included? Which url?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. May 2015, 13:33 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
www.zeewebcamscheveningen.nl but i put the iframe onhold


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. May 2015, 17:32 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
attached is what i see when i preview the post

Maybe it is a problem because i catch two different iframes from the same webpage and then show the two, again, next too each other on a website?


Attachments:
Schermafbeelding 2015-05-26 om 17.28.46.png
Schermafbeelding 2015-05-26 om 17.28.46.png [ 48.48 KiB | Viewed 328 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. May 2015, 20:46 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
I have the same setup (2 parts of the same iframe) on my demo.

But in your case is looks like they are called into each other.

If I test you code with my security key I get a map and the part you have in your screenshot at the bottom.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. May 2015, 20:55 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
Can you check if the same happens also if you add the shortcodes to a page and not to a post?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. May 2015, 22:07 
Offline

Joined: 23. May 2015, 22:45
Posts: 10
If i try in a page i only get an error message for one iframe (not one shows up) vs in a post i get one too show up accompanied by an error message for the other one..


Top
 Profile  
 
PostPosted: 26. May 2015, 22:28 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
The message from the screenshot?
Is the security key right? I was able to use the shortcode only by changing the security key to mine.

Which version on the plugin do you use? I tested with 6.4.

If you have it on a page can you pm me a link. Maybe there is an issue with the template.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO