Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 17. Oct 2017, 05:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: 8. Nov 2016, 11:11 
Offline

Joined: 21. Nov 2015, 22:38
Posts: 21
Hi,
I use the advandec iframe pro. I want to iframe a page from the same domain, which resizes it's height but with no success.
The shortcode I use is:
[advanced_iframe securitykey="607581dba2df55242c57d35c88808459fabd619b" use_shortcode_attributes_only="true" src="http://bubblingsounds.gr/sam/request-index_en.html" onload_resize="true" width="100%" height="100" resize_on_element_resize="#content" resize_on_element_resize_delay="100" id="advanced_iframe" content_id=".ai-class-0" scrolling="no"]
At the advanced settings of the plugin, on the "Resize on element resize" I put #content .
Any help about please?
Regards
Andreas


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Nov 2016, 14:41 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
There is no #content id.

And content_id=".ai-class-0" is only half of the configuration. What do you want with this?

But there is a reload. So onload_resize="true" should do the auto height.

Can you provide the parent url?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Nov 2016, 16:05 
Offline

Joined: 21. Nov 2015, 22:38
Posts: 21
The parent url is http://bubblingsounds.gr/en/search-listen/
As you can see, there is a button "Seasrch". When you make a search, the page shows results.
That's what I want to do...


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Nov 2016, 20:45 
Offline

Joined: 21. Nov 2015, 22:38
Posts: 21
Hi,
I fix it. Thanks for your time.
Regards
Andreas


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Nov 2016, 11:46 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10494
What was the problem then?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Nov 2016, 12:03 
Offline

Joined: 21. Nov 2015, 22:38
Posts: 21
First I use the div id.
To the page that I wanted to iframe, from a previous use, I had the script for different domain.
I remove it and it works.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO