Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 11. Dec 2017, 06:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: 1. Apr 2016, 01:07 
Offline

Joined: 1. Apr 2016, 01:04
Posts: 3
Apologies for my ignorance- I can't seem to pass the current WP userid to the page.

What am I doing wrong?

[advanced_iframe securitykey="xxxxxxxx url_forward_parameter="ALL" src="http://website/webpagee.php?user_id="{userid} width="100%" height="1000"]

Thanks for any help, appreciated


Top
 Profile  
 
PostPosted: 1. Apr 2016, 22:19 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
You put the userid outsite the parameter:

[advanced_iframe securitykey="xxxxxxxx" src="http://website/webpagee.php?user_id={userid}" width="100%" height="1000"]

should work fine.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Apr 2016, 02:37 
Offline

Joined: 1. Apr 2016, 01:04
Posts: 3
thanks for this - however looking at the source html returned it doesn't seem to be passing userid.
ie. the source html has "user_id={userid}" in the URL as opposed to "user_id=2".
Apologies for my ignorance

The code concerned is:
[advanced_iframe securitykey="my keys here" src="http://website/display_distance.php?user_id={userid}" width="100%" height="1000"]


Last edited by sulrich on 3. Apr 2016, 11:32, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: 2. Apr 2016, 12:32 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
Are you sure you use the pro version?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 3. Apr 2016, 11:32 
Offline

Joined: 1. Apr 2016, 01:04
Posts: 3
TinyWebGallery wrote:
Are you sure you use the pro version?

Best, Michael


OK you are correct sir. I failed to install it properly. Thank you again for assisting, great plug in.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Apr 2016, 18:53 
Offline
User avatar

Joined: 8. Apr 2016, 13:38
Posts: 7
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ South Africa
I'm having an odd problem - could swear it was working just fine earlier:

When a user is logged in, the parameter is passed on just fine, but when displaying a page to a guest... see attachment.

The page in question: http://beta.chat27.co.za/test-chat-page/

Code used:
Code:
[advanced_iframe securitykey="xxxxxx" src="http://xxx:7778/chat27/irc.xxx.org:+6697?nick={usermeta-first_name}&#Chat27Beta" width="100%" ]


Attachment:
usermeta.jpg
usermeta.jpg [ 44.96 KiB | Viewed 300 times ]


Any suggestions?

_________________
"Inspiration exists, but it has to find you working." - Pablo Picasso


Top
 Profile  
 
PostPosted: 8. Apr 2016, 22:51 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
This is because only if the element exists it is replaced.

But are you sure the normal replace does work? What was the result before?

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Apr 2016, 00:55 
Offline
User avatar

Joined: 8. Apr 2016, 13:38
Posts: 7
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ South Africa
As far as I could tell, it left the parameter empty/blank if a person wasn't signed in. Must have been my imagination. Played around with so many settings today! Lol

_________________
"Inspiration exists, but it has to find you working." - Pablo Picasso


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Apr 2016, 07:47 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
I checked the code. If you are not logged in these settings are not replaced at all.
Maybe a good idea would be to introduce a default. So if the element is not found the default is used.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Apr 2016, 08:12 
Offline
User avatar

Joined: 8. Apr 2016, 13:38
Posts: 7
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ South Africa
That would be perfect! That sounds way beyond my skills though. I'm sure google will assist! Lol

_________________
"Inspiration exists, but it has to find you working." - Pablo Picasso


Top
 Profile  
 
PostPosted: 9. Apr 2016, 22:56 
Offline
User avatar

Joined: 8. Apr 2016, 13:38
Posts: 7
Location: /\/¯¯¯¯¯\/\ South Africa
By jove I've got it!!

Using a plugin called User Shortcodes (https://wordpress.org/plugins/user-shortcodes/) that allows for a [currentuser_firstname] shortcode, I passed on the shortcode with the {{currentuser_firstname}} replacement to look like the code below, and now the parameter is passed on when a user is logged in, and left blank when logged out/not registered!!

Code:
[advanced_iframe securitykey="xxxxxx" src="http://xxx:7778/chat27/irc.xxx.org:+6697?nick={{currentuser_firstname}}&#Chat27Beta" width="100%" ]

_________________
"Inspiration exists, but it has to find you working." - Pablo Picasso


Top
 Profile  
 
PostPosted: 10. Apr 2016, 00:26 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10571
:)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO