Php photo gallery TWG | JFUploader | TWG Flash upload | WFU | Forum

Get help for TinyWebGallery, the best image gallery. The forum is also home for the Joomla JFUploader, TWG Flash Uploader and the Wordpress flash uploader.
It is currently 21. Oct 2017, 17:31

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 24. Nov 2016, 12:58 
Offline

Joined: 1. Sep 2016, 19:26
Posts: 5
Hi.
I'm a registered user of one license of Adv. iFrame Pro.
I need to move the license (along with the whole website) from a domain to another domain in a different server.

I've just moved the website with all wordpress plugins, and I'm receiving a warning "Illegal copies of Advanced iFrame Pro"
Is there a way to "move" the license? obviously I'll remove the old website!

Thanks
Sergio - Italy


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 13:17 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
Where should this warning appear?

In the administration? You have this on the old install also.
This is is only a warning as I have found illegal copies in the net with modified code that included a backdoor!
As code canyon is the only source you get this plugin from I only wanted to make clear that using other copies has a high risk of getting hacked.

If you have your copy from code canyon everything is fine.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 13:30 
Offline

Joined: 1. Sep 2016, 19:26
Posts: 5
Hi.
I've moved my entire worpdress site using UpdraftPlus backup.
Now I have the message shown in the attached pic.

Is it enough to re-download the plugin from Canyon? Anyway I've paid just one license and I suppose I have to "migrate" the old one...

Looking forward for your reply, I start downloading from Canyon again!

Thanks
Sergio


Attachments:
AdvIframePro.png
AdvIframePro.png [ 33.07 KiB | Viewed 148 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 13:43 
Offline

Joined: 1. Sep 2016, 19:26
Posts: 5
I've deleted the "old" plugin installation in teh new website, then reinstalled it from scratch from the zip downloaded from Canyon....
BUT the "Illegal copies..." message still remain....
:-(
What have I to do?
Thanks...
Sergio


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 14:36 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
Read my post again!

Every version has this hint! Only make sure you use the version from codecanyon and your are fine!

Best, Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 16:37 
Offline

Joined: 1. Sep 2016, 19:26
Posts: 5
OK.
Anyway I've bought a single license and I'd like to obey to this constraint, so:
1) have I to tell someone about the change of my webaddress?
2) Maybe I keep my old website alive for a week to be sure everything works fine in the new server/domani before delete the old one: Is it legal from your point of view?

I don't want to break any formal rule (your plugin works really fine!)
Thanks!
Sergio


Top
 Profile  
 
PostPosted: 24. Nov 2016, 17:05 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: 1. Aug 2005, 12:53
Posts: 10498
1. No
2. For me this is fine.

Best, Michael


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO